LANGUAGES: zh-hansenderuesnbsvdafr ">fr

Gentlemans Klub i København

Besøg Angels Club i dag

Er du et par dage på forretningsrejse i København, og på udkig efter afslapning og underholdning om aftenen, så er du kommet til det rigtige sted. Vi er Københavns førende Gentlemans Klub for de gæster, der sætter pris på de fineste ting.
På Angels Club får du fornøjelse af, at se de smukkeste piger performe, samtidig med at du nyder vores smagfulde udvalg af fornem champagne, adskillige spiritus eller kolde forfriskende øl.
Du vil blive blive grundigt underholdt i vores diskrete og luksuriøse lounge, med en fantastisk udsigt over scenen, hvor vores smukke og forførende dansere optræder hele natten.

Vælg Angels Club, hvis du er på udkig efter Københavns førende Gentlemans klub.

En Gentlemans klub som Angels Club er det oplagte sted at afslutte en god polterabend. Nyd en sjov aften med dine venner i behagelig omgivelser, mens vores smukke kvinder danser på scenen hele natten.

Uanset dine præferencer, så har vi piger til enhver smag. Blondiner, brunetter, vi har piger, efter dine ønsker. Er du træt af at gå på kedelige natklubber, uden stemning og underholdning, så vil du elske at gå på Angels club. Vi er sikrer på, at du og dine venner, eller forretningsforbindelser vil have en fantastisk aften.

Angels Club er placeret på Nørregade 1, lige ved siden af Strøget.