LANGUAGES: zh-hansenderuesnbsvdafr ">fr

Strip Klub i København

Er du på forretningsrejse i København, og på udkig efter et sted, hvor du kan slappe af, efter en dag fyldt med endeløse møder? Besøg Angels Club – Bedste stripklub i København, placeret i hjertet af København ved Nørregade 1, lige ved siden af Strøget. Se vores placering på kortet her.

Smukke og forførende kvinder byder dig velkommen, og står klar til at pirre og begejstre dine sanser. Ikke alene har vi nogle af de smukkeste kvinder i hele København, men deres frække og intense shows vil give dig en oplevelse for livet.

På denne eksklusive strip klub i København nyder du atmosfæren i vores stilfulde indretning, og et fornemt udvalg af Champagne. Vi har ikke mindre end 14 forskellige udvalgte champagne brands, klar til at gøre din aften meget sjovere. Vi tilbyder vores champagneflasker i forskellige størrelser, lige fra almindelige til 1,5 liter, 3 liters og de store 6 liters flasker.

Strip Klub i København – Besøg Angels Club!

Mangler du et sted, til din bytur med drengene, et sted at afholde din vens polterabend, eller måske en mulighed for at underholde dine forretningsforbindelser, så er Angels Club i København det helt rigtige valg.

Søger du underholdning? – Kom og se smukke kvinder optræde på Angels Club.

Udover vores smukke, sexede og charmerende damer, og et fornemt udvalg af champagne i alle størrelser, tilbyder Angels Club også en fantastisk udvalg af alkohol.
Fra den fineste El dorado Rum til et spændende udvalg af Gin, Vodka og Tequila. For ikke at glemme vores ni forskellige udvalg i Whisky/Bourbon.

Angels Club er en sofistikreret og elegant stripklub i København, hvor vores smukke piger tager erotisk dans til et helt nyt niveau. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Hvis du er efterspørger andre stripklubber i Europa, så prøv “sin city entertainment”.