LANGUAGES: zh-hansenderuesnbsvdafr ">fr

Hos Angels Club har vi bare ett ønske: Å begeistre og fornøye sansene dine!

Angels Club er i en liga for seg selv og leverer en eksklusivt og pirrende stripp hver eneste kveld. Nyt et av våre forførende stripteaseshows på scenen eller en privat lapdance, mens du lener deg tilbake i våre behagelige omgivelser.

Er du på utkikk etter et eksklusivt strippeshow, er Angels Club Københavns førende Gentlemannsklubb.

Ser du etter private show, firmaarrangementer eller underholdning til en herreaften, er Angels Club det naturlige valget. Du vil oppleve at Angels Club har fokus på å skape den beste rammen og opplevelsen for sine gjester. Forvent at servicen er på topp og at alle behandles som en VIP.

Vi er nøye med utvalget av våre dristige og pirrende dansere for å sikrer at alle opptredener er profesjonelle og forførende – et strippeshow du sent vil glemme. Fullfør den perfekte kvelden med en flaske velsmakende champagne.

Se vår eksklusive drinkmeny her:

Angels Club - Exclusive Gentlemens Club