Velkommen til Angels Club – Gentlemen´s Club

Angels Club er den mest eksklusive stripklub i København.  Vores engle er udvalgt blandt verdens topdansere. Oplev eksklusive strip shows i luksuriøse omgivelser, mens du nyder vores store udvalg af verdens mest udsøgte champagner. Du kan også forkæle dig selv med en privat lapdance i en luksuskabine. Angels Club – vores mission er at forkæle dig!

Atmosfæren

Uanset om du foretrækker at sidde i baren eller i en af vores behagelige sofaer, har du udsigt til alle strip shows på scenen. Angels Club tilbyder også private lapdance kabiner, der alle er placeret i en diskret, afsides del af klubben. Vores professionelle stab star klar til at yde den bedste service, mens vores smukke engle byder på spektakulære oplevelser.

Eksklusive stripshows og ren luksus

Spektakulære, nøgne sceneshows, privat lapdance i luksuskabiner, udsøgt champagne, behageligt selskab, komfortable møbler og overdådig indretning. Alt på Angels Club er skabt for at pirre sanserne hos ægte gentlemen.

Stripklubber København: Angels Club er for ægte gentlemen

København er en metropol for natlige udskejelser, og der findes derfor også et væld af stripklubber i København – men hvad skal man kigge efter, hvis man vil have en ekstraordinær oplevelse med ekstraordinære piger på stripklubber i København?

 

Ægte stribklubber er for gentlemen

Boys will be boys – og derfor bliver de ikke lukket ind de helt pæne steder. Nej, vil man have en luksuriøs oplevelse med den helt rette stemning, både blandt gæster og personale, skal man finde et sted, hvor mændene kan opføre sig som mænd. Gode manerer og en vis portion anstændighed kommer man langt med på stripklubber i København.
 
Hos Angels Club går vi meget op i at sætte den helt rigtige stemning blandt både gæster og pigerne. Både fordi du fortjener en sensuel oplevelse i verdensklasse med alt, hvad der hører sig til, og fordi pigerne fortjener de bedste arbejdsforhold på vores strip club i København. Vi er her for at pirre dine sanser – og vi kommer gerne lidt tættere på ægte gentlemen.

 

Strip club København: Et stort udvalg af piger og shows

En god stripklub har det hele. Der skal være piger for enhver smag, og der skal være shows og VIP-rooms til alle behov. Vil man nyde showet på den store scene lidt distanceret med en drink i hånden, skal der være plads til det, men vil man helt på og få en personlig up-close experience med champagne og egen lounge, skal det bestemt også være en mulighed. Du skal forkæles, og det er vi hos Angels Club bevidste om.

Vi har nogle skønne engle, som alle er klar til at invitere dig indenfor til akrobatiske sceneshows, private lapdances og behageligt selskab i stilren og autentisk indretning. Ønskes der aftalte arrangementer til fredagsgruppen eller en polterabend, hjælper vi gerne med at sætte det i stand. Vi arbejder altid på at være en af de bedste stripklubber i København.

 

Velkommen over for førstegangsbesøgende – stripklubber København

Der findes som nævnt mange stripklubber i København, og hos Angels Club vil vi gerne være din foretrukne. Det er ikke ualmindeligt ikke at have været på stripklub før – tværtimod. Det er vores engle og resterende personale klar over, og derfor kan du regne med forståelig og velkommende behandling, når du er her første gang. Ligner og opfører du dig som en gentleman, er du altid velkommen på vores strip club i København, uanset hvor prøvet du er. Og vi garanterer, at du ikke vil fortryde det.

Har du yderligere spørgsmål, eller vil du gerne booke et bord? Ring på
33 11 56 66 eller skriv til info@angelsclub.dk.