Stripklub København

Velkommen til Angels Club – eksklusiv stripklub i København

Åbent alle dage fra 21.00 til 05.00 / 07.00

Angels Club er den mest eksklusive stripklub i København. Vores engle er udvalgt blandt verdens topdansere. Oplev eksklusive stripshows i luksuriøse omgivelser, mens du nyder vores store udvalg af verdens mest udsøgte champagner. Du kan også forkæle dig selv med en privat lapdance i en luksuskabine. Angels Club – vores mission er at forkæle dig!

Atmosfæren på vores stripklub i KBH

Uanset om du foretrækker at sidde i baren eller i en af vores behagelige sofaer, har du udsigt til alle stripshows på scenen. I Angels Clubs private lapdancekabiner, der alle er placeret i en diskret, afsides del af klubben, tilbyder vi eksklusive lapdances af vores dygtige dansere. Bag baren og i resten af klubben står vores professionelle stab klar til at yde den bedste service, mens vores smukke engle byder på spektakulære og forførende oplevelser.

Eksklusive stripshows og ren luksus

Spektakulære nøgen-sceneshows, privat lapdance i luksuskabiner, udsøgt champagne, behageligt selskab, komfortable møbler og overdådig indretning. Alt på Angels Club er skabt for at pirre sanserne hos ægte gentlemen på den mest eksklusive stripklub i KBH.

Angels Club – ikke som andre stripklubber i København

København er en metropol for natlige udskejelser, og der findes derfor også et væld af stripklubber i København. Så der er noget for enhver smag. Det er bare om at finde det rette sted for dig.

Men hvad skal du kigge efter, hvis du vil have en ekstra spektakulær oplevelse med ekstraordinære piger på stripklubber i København? Ja, det kommer naturligvis an på, hvad du er til. Både af piger, shows, og hvor tæt på du vil gå. Men tit er det en enkelt, lille og meget vigtig detalje, der gør hele forskellen – nemlig stemningen.

Boys will be boys – og derfor bliver de ikke lukket ind de helt pæne steder. Nej, vil du have en luksuriøs oplevelse med den helt rette stemning, både blandt gæster og personale, skal du finde et sted, hvor mændene kan opføre sig som mænd. Med gode manerer og en vis portion anstændighed kommer du langt på vores men’s club i KBH.

Hos Angels Club går vi meget op i at sætte den helt rigtige stemning blandt både gæster og dansere. Både fordi du fortjener en sensuel oplevelse i verdensklasse, med alt hvad der hører sig til. Og fordi pigerne fortjener de bedste arbejdsforhold på vores stripklub i København. Vi er her for at pirre dine sanser – og vi kommer gerne lidt tættere på de ægte gentlemen i vores stripbar.

 

Et stort udvalg af piger og shows

En god stripklub har det hele. Der skal være piger for enhver smag, og der skal være shows og VIP-rum til alle behov.

Vil du nyde showet på den store scene lidt distanceret med en drink i hånden, skal der være plads til det. Se nogle eksempler på, hvor pirrende det kan blive i vores film-galleri. Og vil du helt tæt på og få en personlig up-close experience med champagne og egen lounge, skal det bestemt også være en mulighed.

Du skal forkæles, og det er vi bevidste om hos Angels Club!

Vi har nogle skønne engle, som alle er klar til at invitere dig indenfor til akrobatiske sceneshows, private lapdances og behageligt selskab i en stilren og autentisk indretning.

 

Vi har altid den helt rette til dig på vores stripklub i København

Uanset om du længes efter med dine øjne at tilbede brunetter, blondiner eller fyrige rødhårede. Eller om du er til store, runde og æggende former eller slanke og trimmede silhuetter. Så finder du den helt rette for dig, både hvad angår udseende og så sandelig også personlighed hos Angels Club.

Det bedste af det hele er, at de alle har det ene ønske, alle mænd drømmer om: At behage og sikre dig, at du får en enestående aften.

Vores piger er professionelle dansere, og de ved præcis, hvordan de skal føre deres kroppe frem. Både på en scene og i de små, eksklusive lapdance-kabiner, som vi har placeret i et diskret hjørne af vores klub

Her kan du få en privat lapdance lige efter dine ønsker med lige præcis den pige, du finder allermest charmerende i vores men’s club i København.

Så forbered dig på en sensuel, erotisk og pirrende aften, hvor du kan nyde sceneshowet eller det sensuelle nærvær af en af vores smukke piger – ganske som du har lyst til det. Det er den bedste striptease i København.

 

Skal det være en absolut eksklusiv VIP-oplevelse?

Drømmer du om noget ekstra og mere eksklusivt og at opleve noget exceptionelt for både dig selv og dine venner?

Så aftal en eksklusiv VIP-oplevelse til enten dig selv, dine venner, fredagsgruppen, du går i byen med, eller en polterabend for en god ven. Vi hjælper med at sætte det hele i stand og gør vores ypperste for at skabe den helt rigtige, eksklusive oplevelse, den rigtige stemning og de rigtige omgivelser.

Vores højeste mål er at være en af de bedste stripklubber i København. En klub, hvor du altid er sikker på, at du kan gå hjem med endnu en fantastisk oplevelse at tænke tilbage på. Og den klub, du drømmer om at komme tilbage til igen og igen.

Du finder os lige her!

 

Velkommen til førstegangsbesøgende

Der findes som nævnt mange stripklubber i København, og hos Angels Club vil vi gerne være din foretrukne.

Det er ikke ualmindeligt, hvis du ikke har været på stripklub før – tværtimod. Der er en første gang for alle.

Det er vores engle og øvrige personale klar over. Derfor kan du altid regne med imødekommende og forstående behandling, når du kommer her for første gang.
Har vi så nogle særlige krav til, hvordan du opfører dig? Ligner og opfører du dig som en gentleman, er du altid velkommen på vores stripklub i København, uanset hvor stor, lille eller ingen erfaring du har med at komme på stripklubber.

Vi garanterer, at du ikke vil fortryde det. Vi gør i hvert fald alt for at give dig den bedste aften, de bedste piger, de bedste oplevelser og den bedste atmosfære hele aftenen.

Målet er naturligvis at begejstre dig så meget, at vi snart ser dig igen. Så du kan få endnu flere gode erfaringer med vores stripklub og vores piger.

Har du yderligere spørgsmål, eller vil du gerne booke et bord? Så ring på 33 11 56 66 eller skriv til info@angelsclub.dk.

Strip Club Copenhagen