Lapdance i København

Få en erotisk oplevelse helt tæt på med en lapdance i København på byens mest eksklusive stripklub. Vores professionelle personale og dansere vil give dig en aften, du sent vil glemme. Uovertruffen service og sensuel dans er opskriften på en fantastisk aften i den syvende himmel.

Få en intim oplevelse med en privat lapdance

På Angels Club er vi dedikerede til at sikre dig en aften, hvor nydelse er i højsædet. Er du på udkig efter en mere intim oplevelse, end en stripdans på en scene kan tilbyde? Så er det måske en privat lapdance i København, du skal prøve. Det kan også være, du skal planlægge polterabend for din kammerat og gerne vil give ham en fantastisk oplevelse. Så er du kommet til det rette sted!

På vores centralt placerede stripklub i Kbh har vi eksklusive private lounges, hvor du i fred og ro kan nyde din udvalgte engel med en sensuel lapdance, mens du nyder et glas lækker champagne eller en eksotisk drink.

Vores lapdance i København er en VIP-oplevelse, hvor du er hovedpersonen. Vores unikke og smukke engle er meget erfarne dansere, og de ved derfor lige præcis, hvordan de skal bevæge sig for at få dig i den helt rigtige stemning og føle dig komfortabel. 

 

Nyd vores unikke atmosfære med en lapdance

Angels Club er stedet, hvor venner og kollegaer mødes for at få en sensuel oplevelse ud over det sædvanlige, og hvis det skal være endnu mere ekstraordinært, er en privat lapdance i København lige det, der skal til for at fuldende aftenen. 

Hvis I leder efter et sted, hvor I kan nyde jeres aften i et eksklusivt og ordentligt miljø, så er vores stripklub det helt rigtige sted for jer. Vi tilbyder en helt unik atmosfære, hvor alle jeres sanser bliver forkælet på en respektfuld måde. Med en lapdance vil I opleve atmosfæren helt tæt på og minimere afstanden mellem danseren og jer.   

Men husk at være classy. En striptease eller en lapdance i København på Angels Club indebærer visse regler, der skal følges, og vi forventer, at vores gæster opfører sig som de perfekte gentlemen – med klasse og anstændighed. Når du behandler vores engle med respekt, får du en meget mere intim og sensuel oplevelse med en privat lapdance.

 

Angels Club: for alle gentlemen i København

Vi stræber efter at være din foretrukne gentlemen’s club, og atmosfæren er en afgørende del af vores bestræbelser på at overbevise dig. Vi er ikke en natklub. Vi er ikke en sexklub. Vi er en klub for mænd, der ønsker at føle sig som mænd og få vores engle til at føle sig som kvinder. Vores eksklusive show med lapdance i København skaber en fantastisk atmosfære – hvis du har prøvet det én gang, er vi sikre på, at du vil komme tilbage og opleve det igen og igen. Det er noget helt unikt i forhold til alt andet, du har oplevet.

Nyd vores sensuelle engle, der optræder i dæmpet belysning fra vores luksuriøse interiør, kun ledsaget af medgæster med samme interesser som dig. Vores gæster bidrager i høj grad til vores atmosfære, og derfor er det afgørende, at du opfører dig og klæder dig anstændigt. Vi tolerer ikke overdrevet beruselse og højlydt adfærd. Læs mere om vores regler for stripdans og privat lapdance i København i vores FAQ.

Hvis du vil vide mere om vores dresscode, regler eller bestille et privat lapdance i København i dag, så kontakt os på tlf. +45 33 11 56 66 eller info@angelsclub.dk. Hvis du vil være sikker på at få en privat lounge, anbefaler vi, at du booker en på forhånd. Vi er her for at tilfredsstille dig!

Angels Club