Få strip tease København for alle pengene

Strip tease er efterhånden et udbredt koncept, som mange dyrker på et personligt plan som en del af deres træning. Men for os er strip ikke træning. Det er erotisk underholdning, hvor kvindens former får lov at udspille sig. Strip tease er en kunstart, og hos Angels Club i København har vores erotiske dansere mestret det i mange år. Vil du gerne vide mere om, hvad ægte strip tease i København vil sige? Læs med her og bliv klogere på, hvorfor Angels Club er den bedste stripklub i hovedstaden.

Eksotisk og erotisk

Strip tease er, hvad man gør det til, og hos Angels Club gør vi det til en personlig, sensuel oplevelse, som bliver siddende i både hoved og krop lang tid efter. Vi tilbyder forskellige løsninger, hvad end du søger en casual aften med strip show på den store scene, eller du vil gå hele vejen og få en nærgående og intim VIP-oplevelse med lap dance og personlig danser.

Med andre ord kan du få aftenen, som du vil have det. Du skal blot på forhånd gøre os opmærksom på dine ønsker, og så finder vi i fællesskab en løsning, der matcher dine krav. Vi vil strække os så langt som muligt for at gøre dig tilfreds, fordi din oplevelse er altafgørende. Vi leverer strip tease i København i verdensklasse, og derfor skal hele din oplevelse selvfølgelig være ligeså.

 

Strip tease i København for gentlemen

Vi vil gå rigtig langt for din tilfredshed, men vi forventer også, at du strækker dig for at leve op til vores krav. For at bevare vores helt unikke stemning samt give vores dansere de bedste betingelser for deres arbejde er der visse krav til opførsel og påklædning, som du skal efterleve.

Vi er en gentlemen’s club i København og lukker derfor ikke alle ind. Du skal vise respekt for vores koncept, vores dansere og vores gæster, fordi alle skal have mulighed for at opleve den unikke, erotiske og sensuelle stemning, der findes på Angels Club med strip tease i København. Opfører du dig anstændigt, og ser du anstændig ud, kommer du ind. Er du en del af en larmende drengegruppe, som vil afslutte en våd aften i t-shirt og shorts med lidt sjov og spas, kommer du ikke ind.

 

Dansere for enhver smag

Vi har professionelle dansere, der alle kender til faget, og som ved, hvad du forventer, når du træder ind af døren. Vi har brunetter, blondiner og rødhårede med forskellige etniciteter, der sikrer, at du aldrig kommer til at kede dig. Brug for et sneak peek? Se vores videoer her på siden, hvor du kan få en forsmag på, hvad der venter dig på Angels Club med strip tease i København.

Angels Club