Striptease i København

Leder du efter striptease skræddersyet til ægte gentlemen i København? Angels Club er en gentlemen’s club midt i København, hvor du kan opleve striptease i international klasse med erotiske dansere, som garanterer dig en helt ekstraordinær aften. Indretningen og stemningen i vores lokaler er afdæmpede og sensuelle, og de giver dig de rette omstændigheder for optimal nydelse.

Hvordan foregår striptease i København?

Striptease hos Angels Club er på mange måder traditionelt strip, som du kender det. Vi har den store scene, hvor vores engle får lov at gøre det, de er bedst til. Men vi ønsker dog, at vores striptease skal skille sig en anelse ud. Derfor ser vi os som en ægte gentlemen’s club, hvilket betyder, at du hos os finder et roligt og afdæmpet miljø, der indrammer den sensuelle oplevelse af professionelt striptease.

Hos os finder du ikke høj technomusik og ølkander i lange baner – det hører bylivet til. Hos Angels Club hylder vi respektfuldt kvindens fantastiske former, og vi forventer, at du gør det samme overfor vores professionelle dansere og vores engagerede personale. Gør du det, kan du forvente striptease i København i verdensklasse.

 

Striptease: Få en privat og intim oplevelse

Som en del af vores gentlemen’s club har du også mulighed for at få intimt strip tease med en personlig danser i din egen VIP-lounge. Vi har mange forskellige dansere, som alle står til din rådighed ved henvendelse. Vigtigt at bemærke er, at du opfordres til at bestille dit private striptease på forhånd, så vi kan give den helt perfekte oplevelse, der lever op til dine vildeste fantasier.

Hvad er personligt og intimt strip tease så? Det involverer lapdance i alle facetter, og vores engle garanterer dig en himmelsk oplevelse. Vi mener, at striptease i København skal være en eksklusiv oplevelse for dig. Vores dansere ved, at ingen mænd er indrettet ens. De har erfaring med blidt og intimt at finde dine ømme punkter, der får hårene til at stritte.

Vores dansere kender dog deres egne grænser, og det samme gør vi som klub – og det regner vi med, at du respekterer.

 

Dette forventer vi af dig, når du booker vores striptease

Vi forventer ganske enkelt, at du opfører dig ordentligt, kommer anstændigt klædt og er forstående over for vores engle. Vi har med andre ord høje standarder, hvilket også er grunden til, at vi kan tilbyde helt unikt og eksklusivt striptease i København.

Hos Angels Club kan du få dine vildeste fantasier til at gå i opfyldelse, men det er naturligvis inden for rimelighedens rammer. Det betyder, at vores første prioritet altid er pigerne. De skal have de bedste arbejdsforhold, og det har vi kun mulighed for at efterleve, hvis vi holder en stram kurs over for larmende og respektløse gæster.

Når det så er sagt, strækker vi os langt for at gå den ekstra mil. Du vil aldrig være i tvivl om, hvad der er tilladt, og hvad der ikke er. Der er ingen gråzoner hos Angels Club, så du kan slappe helt af. Så længe du har et forstående sind og opfører dig som en ægte gentleman, så sørger vi for resten. Og med resten mener vi at give dig en erotisk og sensuel oplevelse for livet.

 

Kontakt os her, hvis du har særlige præferencer eller ønsker til striptease i København

Planlægger du polterabend eller bare en fredagstur med vennerne eller dine kollegaer? Lad os vide, hvordan vi kan gøre aftenen perfekt for jer med stripshow. Vi ønsker at gå den ekstra mil, så I kan få den striptease i København, som I ønsker.

Kom indenfor i stilrene og autentiske omgivelser med alt, hvad det indebærer. Oplev vores engle udfolde sig efter bedste evne til et fantastisk show i København. Du kan kontakte os på tlf. 33 11 56 66 eller skrive til os på info@angelsclub.dk, hvis det drejer sig om et arrangement, der ikke behøver akut behandling. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular. Vi er en af de mest exclusive stripklubber i København, og vi står klar til at byde dig velkommen.

 

 

 

Striptease København

Angels Club