Strip tease i København

Leder du efter strip tease skræddersyet til ægte gentlemen’s i København? Angels Club er en gentlemen’s club midt i København, hvor du kan opleve strip show i international klasse med erotiske dansere, som garanterer dig en helt ekstraordinær aften. Indretningen og stemningen i vores lokaler af afdæmpede og sensuelle, og de giver dig de rette omstændigheder for optimal nydelse.

Hvordan foregår strip tease i København?

Strip tease hos Angels Club er på mange måder et traditionelt strip show. Vi har den store scene, hvor vores engle får lov at gøre det, de er bedst til. Men vi ønsker dog, at vores strip tease skal skille sig en anelse ud. Vi er en gentlemen’s club, og det betyder, at du hos os finder et roligt og afdæmpet miljø, der indrammer den sensuelle oplevelse af professionelt strip tease.

Hos os finder du ikke høj technomusik og ølkander i lange baner – det hører bylivet til. Hos the Angels Club hylder vi respektfuldt kvindens fantastiske former, og vi forventer, at du gør det samme overfor vores professionelle dansere og vores engagerede personale. Gør du det, kan du forvente strip tease i København i verdensklasse.

 

Få en intim oplevelse

Som en del af vores gentlemen’s club har du også mulighed for at få intimt strip tease med en personlig danser i din egen VIP-lounge. Vi har mange forskellige dansere, som står til din rådighed ved henvendelse. Vigtigt at bemærke er, at du opfordres til at bestille dit private strip tease på forhånd, så vi kan give den helt perfekte oplevelse, der lever op til alle dine præferencer. Personligt og intimt strip tease involverer lap dance i alle facetter, og vores engle garanterer dig en himmelsk oplevelse. Vi mener, at strip tease i København skal være en eksklusiv oplevelse for dig.

 

Forudbestil dine arrangementer

Planlægger du polterabend eller bare en fredagstur med vennerne eller dine kollegaer? Lad os vide, hvordan vi kan gøre aftenen perfekt for jer med strip tease. Vi ønsker at gå den ekstra mil, sådan I kan få det strip tease i København, som I ønsker.

Kom indenfor i stilrene og autentiske omgivelser med alt, hvad det indebærer. Oplev vores engle udfolde sig efter bedste evne til et fantastisk show i København. Du kontakte os på tlf. 33 11 56 66 eller skrive til os på info@angelsclub.dk, hvis det drejer sig om et arrangement, der ikke behøver akut behandling. Vi er en af de mest exclusive stripklubber i København, og vi står klar til at byde dig velkommen.

Angels Club