Stripbar København: Sensualitet så englene synger

Angels Club er en stripbar i København med meget mere end bare klassisk strip og champagneflasker. Vi har nemlig et ønske om, at det skal være en sensuel og intim oplevelse, hver gang du træder ind hos os. Det sikrer vi på flere måder, og nu skal du høre, hvorfor vi er den bedste stripbar i KBH.

Kom helt tæt på himlen

Hos Angels Club tilbyder vi forskellige muligheder for en sensuel aften i byen på stripbar København. Vi har erotiske og eksotiske dansere, der alle er klar til at give dig en aften i byen, du ikke glemmer foreløbigt. En casual aften i byen med vennerne eller kollegaerne med god strip og en flaske champagne, mens I nyder stripshowet på den store scene? Eller er I mere til den helt personlige oplevelse med lap dance fra en udvalgt danser?

Vi kan klare begge dele – du skal bare huske at bestille på forhånd, hvis du ønsker en VIP-oplevelse. Vi kan som den førende strip bar i København skræddersy oplevelsen til dine og jeres behov. Vores engle er klar til at hjælpe dig tættere på himlen med exclusive strip shows i København.

 

Strip bar i KBH for rigtige mænd

Vi vil gerne være ærlige. Vi er ikke stedet for en gruppe larmende drenge, der har behov for at vise sig frem for sine venner og andre på stedet. Vores engle skal have de bedste arbejdsbetingelser, fordi de derfor kan levere den bedste oplevelse. For at være den bedste strip bar i København er der visse forpligtelser, vi skal leve op til – og at vores dansere har gode forhold er en af dem for at give de bedste stripshow i København.

For at komme ind på Angels Club skal du derfor opføre dig som en gentleman og have anstændigt tøj på. Vi er ikke unødvendigt hårde, og hvis du opfører dig som og ser ud som en anstændig person, vil der ikke være problemer. Vi påtager os dog retten til at vurdere i døren, hvem der lukkes ind på vores stripbar i København. Vi gør det som sagt på den her måde for at kunne levere den absolut bedste oplevelse for alle gæster til strip tease i København.

 

Førstegangsbesøgende? Professionelt personale tager sig af dig på stripbar i København

For nogle kan det være overvældende at skulle på strip bar i København første gang, og man er måske nervøs for, hvordan det foregår, og hvor meget man kan tillade sig. Hos Angels Club er der ingenting at være nervøs for. Vi tager god hånd om dig og informerer dig om alt nødvendigt.

Interesseret i at arrangere polterabend eller en private session? Kontakt os i dag på 33 11 56 66 eller skriv til info@angelsclub.dk.

Angels Club