Stripbar i København: Sensualitet så englene synger

Angels Club er en stripbar i København med meget mere end bare klassisk strip og champagneflasker. Vi har nemlig et ønske om, at det skal være en sensuel og intim oplevelse, hver gang du træder ind hos os. Det sikrer vi på flere måder – her kan du læse mere om, hvorfor vi er den bedste stripbar i KBH.

Kom helt tæt på himlen

Hos Angels Club tilbyder vi forskellige muligheder for en sensuel aften i byen på stripbar i København. Vi har erotiske og smukke dansere, der alle er klar til at give dig en oplevelse, du ikke glemmer lige foreløbigt. Alle vores dansere er yderst professionelle og erfarne, og de ved derfor lige, hvordan de skal få sat gang i stemningen – både på scenen og i vores private lounges.

Er du ude efter en polterabend ud over det sædvanlige? Eller måske en casual aften i byen med vennerne eller kollegaerne med god strip og en flaske champagne eller en eksotisk drink, mens I nyder stripshowet på den store scene? Måske er I mere til den helt personlige oplevelse med en lapdance fra en udvalgt danser?

Vi kan klare det hele – du skal bare huske at bestille på forhånd, hvis du ønsker en VIP-oplevelse i en af vores private lounges, hvor en udvalgt engel vil tage sig rigtig godt af dig. Vi kan som den førende stripbar i København skræddersy oplevelsen til dine og jeres behov. Vores engle er klar til at hjælpe dig tættere på himlen med eksklusive stripshows i København.

Vores stripbar i København emmer af en unik og eksklusiv stemning, og det er selvfølgelig i høj grad danserne, personalet og gæsternes fortjeneste. Vi har dog også sat rammerne for en stemningsfuld oplevelse med lækkert interiør og dæmpet belysning, så du kan komme ind i stemningen og lade dig forføre.

 

Stripbar i KBH for rigtige mænd

Vi vil gerne være ærlige. Vi er ikke stedet for grupper af larmende drenge, der har behov for at vise sig frem for deres venner og andre på stedet. Vores engle skal have de bedste arbejdsbetingelser, fordi de derfor kan levere den bedste oplevelse. For at være den bedste stripklub Kbh​ er der visse forpligtelser, vi skal leve op til – og at vores dansere har gode forhold, er en af dem. Det er også din sikkerhed for, at du får det bedste og mest sensuelle stripshow i København, fordi gensidig respekt skaber de bedste rammer for et godt show.

For at komme ind på Angels Club skal du derfor opføre dig som en gentleman og have anstændigt tøj på. Vi er ikke unødigt hårde, og hvis du opfører dig og ser ud som en anstændig person, vil der ikke være problemer. Vi påtager os dog retten til at vurdere i døren, hvem der lukkes ind på vores stripbar i København – og hvem der eventuelt må forlade stedet, hvis vores regler ikke følges. Vi gør det som sagt på denne måde for at kunne levere den absolut bedste oplevelse for alle gæster, der vil se eksklusiv striptease i København.

Vores engle er vanvittigt smukke – og du kan måske have lyst til at forevige mindet med et billede. Vores shows er dog “for your eyes only”, og derfor tillader vi ikke, at der bliver taget billeder af vores dansere. Vi lover dig til gengæld, at du får et minde, som du uden tvivl kan huske i lang tid – og du behøver ikke et billede for at mindes en ekstraordinær aften på Angels Club.

 

Førstegangsbesøgende? Professionelt personale tager sig af dig på vores stripbar i København

For nogle kan det være overvældende at skulle på stripbar i København første gang, og du er måske nervøs for, hvordan det foregår, og hvor meget du kan tillade dig. Hos Angels Club er der ingenting at være nervøs for. Vi tager god hånd om dig og informerer dig om alt det nødvendige, og vores engle har stor erfaring med at få dig til at føle dig tryg og slappe helt af. Hvis du gerne vil forberede dig, inden du besøger vores stripbar i KBH, kan du læse vores FAQ. Her kan du blive klogere på, om berøring er tilladt, hvem der har adgang til vores stripbar i København, hvordan du finder vej og meget mere.

Er du interesseret i at arrangere polterabend eller booke en private session? Kontakt os i dag på + 45 33 11 56 66 eller skriv til info@angelsclub.dk. Vi er her for at give dig og dine venner en sensuel oplevelse i særklasse, som I sent vil glemme! Hvis I vil være sikre på at få en privat lounge, anbefaler vi, at I bestiller i god tid.

Har du først oplevet stemningen og atmosfæren på vores stripbar i København, tør vi godt garantere, at du kommer igen og igen!

Stripbar København

Angels Club