Angels Club: Gentlemen’s club København

At være en ægte gentleman handler om meget mere end bare at se godt ud. Det handler lige så meget om, hvordan du opfører dig. Hos Angels Club er vi en gentlemen’s club, og det betyder i korte træk, at du skal opføre dig som en gentleman for at få lov til at nyde vores show. Hvis du viser vores piger respekt, vil de også respektere dig – og det er den kultur, vi gerne vil fostre på vores gentlemen’s club i København.

Hvor stammer gentleman-konceptet fra?

En gentleman defineres som en mand med “dannelse og taktfuld fremtræden”. På mere moderne danske betyder det en mand, som går velklædt, og som kan finde ud af at opføre sig anstændigt. I historisk forstand er gentlemen et engelsk begreb, som blev brugt til at definere lavadelige godsejere – med andre ord relativt højtstående mænd, som kom i de finere selskaber.

Helt samme royale betydning har begrebet ikke i dag, men elementer af konceptet gør sig stadig gældende. Når man besøger Angels Club, en gentleman club i København, skal man være velklædt og opføre sig ordentligt – ligesom en ægte gentleman. Det er et spørgsmål om respekt for andre gæster og den stemning, vi forsøger at skabe.

Sagt kort: Du behøves ikke være adelig, men du skal være anstændig. Både i forhold til påklædning og opførsel.

 

Hvad betyder det i praksis for dig som gæst?

Som en gentleman club i København vil vi gerne gøre vores for, at du får den absolut bedste og mest sensuelle oplevelse, når du går på erotisk klub. Det kan vi kun sikre i samarbejde med vores gæster, og derfor forventer vi visse ting af dig, når du vil nyde aftenen i selskab med vores dejlige dansere på vores gentlemens club København.

Du skal have det sjovt, og det skal være en helt speciel aften. Men det skal foregå med respekt for dine medgæster og vores personale. Angels Club er noget helt unikt, og det skal det helst blive ved med at være. For at vi kan bevare selvforståelsen af os som en gentlemen’s club i København skal du:

  • Være anstændigt påklædt
  • Vise respekt for andre gæster og personale
  • Ikke larme og skabe postyr

 

Private sessions og skræddersyede arrangementer

Har du et helt specifikt ønske til os? Lad os endelig høre. Vi giver dig og dine bekendte en aften, I sent vil glemme, og det skal være på jeres vilkår, så længe vores grundlæggende regler og opførselskodeks bliver overholdt. Bestil en privat strip tease i København eller få en lounge for jer selv, hvad end det blot er til en casual aften i byen eller en intim personlig oplevelse på gentlemens club København.

Ring til os i dag på 33 11 56 66 eller skriv til info@angelsclub.dk for at høre nærmere om dine muligheder for et besøg på en af de mest exclusive stripklubber i København.

Angels Club