Strip show København? Besøg Angels Club

Leder du efter et strip show i København? Og skal det helst være til mænd og ikke drenge? Angels Club er en gentlemen’s club midt i København, hvor du kan opleve strip show i international klasse med erotiske dansere, som gør aftenen uforglemmelig. Vi sætter den helt rette stemning for dit besøg med interiør og personale, der tager luksuriøs hånd om dig.

Strip show i København: Hvad indebærer det?

Et strip show på Angels Club er på mange måder et traditionelt strip show. Vi har den store scene, hvor vores engle får lov at gøre det, de er bedst til. Men vi er alligevel lidt anderledes. For vi er en gentlemen’s club, og det betyder, at du hos en finder et roligt, dæmpet miljø, som indrammer den sensuelle oplevelse af at gå på strip club.

Hos os finder du ikke høj technomusik og ølkander i lange baner – det er for ægte mænd, der kan værdsætte kvindekroppen og dens erotiske formåen. Vi hylder de fantastiske former, og vi forventer, at du gør det samme med ophøjet respekt for vores professionelle dansere og vores engagerede personale. Du kan forvente et strip show i København i verdensklasse.

 

Få en intim oplevelse

Du har som besøgende også mulighed for at få den helt intime omgang med en personlig danser i din egen VIP-lounge. Vi har et udvalg af forskellige dansere, som står til din rådighed ved henvendelse. Vi gør opmærksom på, at du bedes bestille VIP-oplevelsen på forhånd, så vi kan sikre, at du kan få dine ønsker for et strip show i København opfyldt.

En personlig intim oplevelse involverer lap dance, og vores engle i særklasse er for at give dig en himmelsk oplevelse. Strip i København skal være en exclusiv oplevelse for dig.

 

Forudbestil dine arrangementer

Planlægger du polterabend eller bare en fredagstur med vennerne eller dine kollegaer? Lad os vide, hvordan vi kan gøre aftenen perfekt for jer, og vi vil undersøge mulighederne. Vi går så langt som muligt for, at I kan få det strip show i København, som I ønsker.

Kom indenfor i stilren og autentisk indretning med alt, hvad det indebærer, og oplev vores engle udfolde sig efter bedste evne til et fantastisk strip show i København . Henvendelse kan ske på 33 11 56 66, eller du kan skrive til info@angelsclub.dk, hvis det drejer sig om et arrangement, der ikke behøver akut behandling. Vi er en af de mest exclusive stripklubber i København, og vi står klar til at byde velkommen.

Angels Club