Stripshow i København

Et stripshow er en sensuel og – hvis udført af en professionel danser – endda en sensationel oplevelse, der appellerer til mandens påskønnelse af kvinden. Med et stripshow hos Angels Club får du en erotisk rundtur i manegen, der får dig til at glemme alt om tid og sted. Vores stripshow i København kan opleves på den store scene eller som en intim VIP-oplevelse.

Vil du gerne vide mere om, hvad et professionelt stripshow i København indebærer? Læs med her og bliv klogere på, hvorfor Angels Club er den bedste stripklub i hovedstaden.

Oplev et exceptionelt stripshow i København – her får du noget for pengene

Poledancing er efterhånden en mere og mere udbredt beskæftigelse, som mange dyrker som en del af deres træning. Men for os er det at slynge sig akrobatisk om en polestang ikke træning – det er erotisk underholdning

Hos os får du mulighed for at nyde vores kvindens former og se dem udspille sig på den mest erotiske måde. Et godt stripshow kræver øvelse og exceptionelle færdigheder, og hos Angels Club i København har vores erotiske dansere mestret det i mange år.

 

Hos Angels Club får du et erotisk stripshow i eksotiske omgivelser

Et godt stripshow er, hvad man gør det til, og hos Angels Club gør vi det til en personlig og sensuel oplevelse, der bliver siddende i både krop og tanker lang tid efter. Vi tilbyder forskellige løsninger til dig, hvad end du søger en casual aften med strip show på den store scene i vores åbne område, eller hvis du ønsker en mere nærgående og intim VIP-oplevelse med et personligt stripshow.

Du kan med andre ord forme din aften fuldstændig, som du ønsker det. Hvis du gør opmærksom på dine ønsker, når du ankommer, så finder vi i fællesskab en løsning, der matcher dine præferencer. Vi vil strække os så langt som muligt for at gøre dig tilfreds, idet vi ønsker at give dig en uforglemmelig oplevelse, som giver dig lyst til at vende tilbage. Vi promoverer os på at levere stripshows i verdensklasse, hvorfor kun din fulde tilfredsstillelse er godt nok for os.

 

Vi forventer, du opfører dig som en gentleman til vores stripshows i København

Vi ønsker at gå den ekstra mil for din tilfredshed. Vi forventer dog til gengæld, at du lever op til vores krav og regler. For i bestræbelserne på at bevare vores helt unikke stemning samt give vores dansere de bedste betingelser for deres arbejde, er der visse krav til opførsel og påklædning, som du skal efterleve.

Vi er en gentlemen’s club i København, og vi lukker derfor ikke alle ind. Vi forventer helt konkret, at du viser respekt for vores koncept, vores dansere og vores gæster, idet alle skal have mulighed for at opleve de unikke, erotiske og professionelle stripshows her hos Angels Club København.

Opfører du dig anstændigt, og ser du anstændig ud, er du mere end velkommen. Er du modsat en del af en larmende drengegruppe, som vil afslutte en våd aften i t-shirt og shorts med lidt sjov og spas – så kommer du ikke ind.

 

Vores stripshows består af forskellige dansere med hver deres udtryk og stil

Vi har professionelle dansere, der alle kender til faget, og som er fuldstændig bevidste om, hvad du søger. Vi har brunetter, blondiner og rødhårede med forskellige etniciteter, der sikrer, at du aldrig kommer til at kede dig. Har du lyst til et sneak peak? Se vores videoer her på siden og få en forsmag på, hvad der venter dig på Angels Club med stripshow i København.

Angels Club