Strip København: Sensuel erotik helt tæt på

Søger du strip i København? Og ikke bare strip, men strip for rigtige mænd i de helt rette omgivelser? Hos Angels Club kan vi tilbyde dig en helt unik oplevelse på vores gentlemen’s club, hvor stemningen er afslappet, erotisk og sensuel. Din oplevelse er i fokus, og vi gør meget ud af, at du har lyst til at komme igen. Men hvordan sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med strip KBH?

Professionelle dansere drager dig med strip København

Vores såkaldte engle er alle professionelle dansere, som har mange års erfaring med det, de laver. De ved derfor også akkurat, hvordan du skal behandles, og hvad du skal opleve, uanset om du er nybegynder med strip eller erfaren besøgende. Det samme gør vores personale – er det første gang, du skal på strip klub og opleve strip i København, skal vi nok tage hånd om dig.

Vi har erotiske dansere med forskellige kulturelle baggrunde, og med både brunetter, blondiner og rødhårede er der noget for enhver smag. De har dog én ting til fælles: De kan bevæge deres krop, og hvis du ønsker det, har du mulighed for at bestille en aften i personligt selskab med en af vores dansere.

 

Strip KBH: Få en intim lap dance

Hos Angels Club har du nemlig muligheden for at bestille en privat oplevelse med en af vores dansere. Det indebærer fuld fokus på dig, eller hvem end den udvalgte er, hvor englen kommer helt tæt.

Dette arrangement er en meget populær løsning, som mange eksempelvis bestiller til polterabend. Hos Angels Club kan du bestille strip i København til arrangementer på forhånd, hvor vi kan skræddersy aftenen for jer. Bestil et bord på forhånd og gør os opmærksom på, at I gerne vil have en privat seance – så sætter vi det i stand for jer med et privat strip show i København i vores exclusive rammer.

 

Strip København – En gentlemen’s club

Som en gentlemen’s club i København går vi meget op i at bevare den rolige, sensuelle stemning. Det betyder ingen larmende drengegruppper, der har drukket sig alt for stive inden. Man skal opføre sig som en gentleman og klæde sig på som en. Det er ikke strenge krav at følge, men vi gør det for at bevare og beskytte den helt særlige stemning, der er, når man træder ind til strip i KBH på Angels Club.

Interesseret? Ring til os i dag på 33 11 56 66 eller skriv til info@angelsclub.dk for at booke eller høre nærmere.

Angels Club